Mijn Huis

Mijn romantische kersttafel

mijn kersttafel 2013
Na alle mooie foto’s van gedekte tafels in de vorige post, kon ik zelf niet achterblijven. Dit is de eerste keer dat ik in mijn eigen huis de kersttafel kan dekken, dus ik dekte de tafel alvast als oefenrondje! Na de foto’s ging alles de kast weer in -want niet kattenproof- maar oooh wat stond het mooi!

kersttafel kersttafelkersttafelkersttafelkersttafel2kersttafel7kersttafel15kersttafel5kersttafel4kersttafel6kersttafel17kersttafelkersttafelkersttafel11kersttafel9kersttafel8kersttafel romantischIk heb geen speciaal kerstservies, maar mijn gewone servies vind ik ook erg mooi. Het is een romantisch servies met golvende randen en bloemenprint. Dit servies is van een oudere collectie van Ikea. Ik vulde het aan met veel glaswerk, doordat het doorzichtig is vind ik dat je er de hele tafel mee vol kan zetten zonder dat het te druk wordt.

Ideeën die je misschien voor je eigen kersttafel kunt gebruiken:
– Ik houd van kaarsjes rond de kerst, omdat ik niet heel veel waxinelicht houders heb deed ik ook kaarsen in glazen schaaltjes en kommetjes.
– Bindt een kanten lint om je bestek.
– Versier ook de lamp boven de eettafel.
– Plak washi/ masking tape om je waxinelichtjes zodat ze bij je thema passen.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen!