Mijn vitrinekast voor kerstmis

Gisteren maakte ik een kerstpaleisje van mijn woonkamer. Natuurlijk kon ik mijn vitrinekast niet overslaan, en voegde ik allerlei dingen toe om de kast een kerstsfeer te geven. Later laat ik je mijn kerstboom en andere versieringen ook zien.

vitrinekast-voor-kerstvitrine-kerstdorp kerstboompjes-keramiek-hout mijn-kerst-vitrine hertjes-vazen engel-papier engel vitrinekast-kerstmis kerstmis-vitrine-doorkijkje vazen-engel-vitrine vintage-hertjes kerstmis-vitrinekast vitrinekast-bovenafIk word altijd zo blij van kerst, niet eens zozeer de dagen zelf; maar het versieren van mijn huis, de extra lampjes en kaarsen, de boom vol moois om naar te kijken en nu ook een vitrinekast vol prachtige dingen. Ik weet nog hoe ik vorig jaar zo uitkeek naar dit moment, ik was me er heel bewust van dat het de laatste kerst in het appartement zou zijn en ik een jaar later ergens anders zou wonen. Nu is het zover, en ja, zoals iedereen vind ik ook dat de tijd vliegt. Vooral de laatste maanden van een jaar lijken extra snel voorbij te zijn. Ik doe er dus alles aan om van deze laatste maand volop te genieten en hoe kan dat beter dan met al die mooie kerstversieringen? De vazen die normaal ook in de vitrinekast staan bleven daar, ik zette vintage hertjes voor de vazen met koperen strepen, de kleuren passen goed bij elkaar. De witte vaasjes verzameling vulde ik aan met een engel en een piek. Door de hele kast strooide ik houten sterretjes en ik maakte een mini kerstdorpje met sneeuw en bomen. Bovenop de kast zette ik een vilten kerstboom, een papieren sneeuwvlok en een papieren engeltje, over de kast hangen lampjes met mooie dessins. Ik kijk er vaak en graag naar. Ik had teveel foto’s om in één keer te delen van de kerstboom (een echte dit jaar) en de andere versieringen. Daarom doe ik het nu in delen, later meer kerstmoois :)

Save

Save

Save

Save

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

5 reacties

 1. Laila

  Ziet er super gezellig uit!

  |
 2. Ellen

  Wat heb je dat mooi en sfeervol gedaan!!
  Begrijp dat je nu nog meer geniet van je echte huisje..Weer genoeg inspiratie opgedaan!!

  Genietze en fijne feestdagen!

  |
  1. Dankjewel Ellen, jij ook fijne dagen alvast!

   |
 3. Susan

  Wat een plaatje zo zeg. Weet je toevallig hoe de hangplant heet die je op de foto’s ziet?

  |
  1. Dat is een Chinees lantaarnplantje. Mijn favoriete plant!

   |

Comments are closed.