Ondertussen met het klussen #5: Mijn verhuizing en inrichting!

mijn-huis
Al bijna drie weken blog ik vanuit mijn eigen huisje. Aan het begin van deze maand was het na maanden klussen eindelijk zover, ik ging in mijn appartement wonen. In de tussentijd heb ik heel wat dozen uitgepakt en alles zoveel mogelijk een plekje gegeven, dat valt nog niet mee. Maar wat iedereen zei is waar, na het klussen en verhuizen komt absoluut het leukste gedeelte: inrichten! Vandaag laat ik je de laatste loodjes wat betreft het klussen zien en dan het leukste gedeelte (al zeg ik het zelf), mijn interieur!

Klussen, de laatste loodjes.

voeren-leggengangkastjeverhuisdozenverhuiswagen De laatste grote klus was het leggen van de vloer in de woonkamer en hal. Verder waren er vooral kleine klusjes (die toch wel veel tijd kostten), zoals kasten en een tafel in elkaar zetten en heel veel dingen ophangen; plankjes, lampen, rolgordijnen, de puntjes op de i. En toen kwam het moment om de plastic tuinstoelen te vervangen voor echte meubels. Ik huurde een busje zodat we niet te vaak heen en weer hoefden te rijden en het grote verhuizen kon beginnen. En dat is een hele klus, alles vanuit mijn oude slaapkamer naar beneden halen, alles de bus in, rijden, alles de bus uit, de lift in, de lift uit, het huis in. En dat tien keer (eigenlijk nog vaker). Ik ben echt blij dat ik zoveel hulp heb gekregen tijdens het klussen en verhuizen, vooral mijn broer en ouders hebben ontzettend veel werk verricht. Ik kan nog niet eens een kastje in m’n eentje in elkaar zetten dus zonder hen had ik het echt niet gered. En toen was het tijd om er te gaan wonen!

Mijn inrichting (tot nu toe).

Dan nu het moment wat ik stiekem best een beetje spannend vind! Ik heb al heel veel foto’s gedeeld van het klussen, maar nu het dan bijna helemaal ‘af’ is het toch anders. Een kale ruimte zegt niet zoveel over iemand, maar een ingerichte ruimte wel! Nog niet alle kamers zijn zoals ik ze hebben wil, daarom heb ik van sommige kamers alleen detail foto’s gemaakt en van sommige ruimtes geen enkele foto! Die houd je nog te goed wanneer het verder klaar is. Nou, daar gaan we dan, ik hoop dat je van roze houdt! :)

slaapkamerDetails van mijn slaapkamer, ik heb een grijze boxspring bed op het oog maar wacht tot hij in de aanbieding is, dus nog geen overzichtsfoto. Het matzwarte bijzettafeltje vond ik op marktplaats en gebruik ik als nachtkastje. Ik vind de vorm ervan heel apart, met die spijlen. Hij lijkt op een designtafeltje, maar is het niet. De eerste weken hingen er alleen nog rolgordijnen waardoor ik steeds voor zeven uur wakker werd door het licht, maar gelukkig hangen er nu verduisterende gordijnen en is het heerlijk donker!

keuken1keuken2De keuken was al tijden de kamer die het meest ‘af’ was. Het was heerlijk om alles een mooi plekje te geven in mijn buffetkast. Al tijden verzamel ik allerlei servies bij kringlopen en rommelmarkten en het is leuk om ze nu eens uit de dozen te zien en echt te kunnen gebruiken. Een broodje eten van mijn gebloemde vintage borden met een lekker kitch gouden randje is echt zoveel leuker! Ik verving de houten deurknopjes voor leuke roze exemplaren die goed matchen bij de rest. Ik zoek nog een leuk kleedje voor bij het aanrecht en een mooie waterkoker en broodrooster. Die staan altijd in het zicht. Ik heb al heel wat winkels bezocht maar de keuze is niet reuze en het zijn nooit bij elkaar passende sets. En dat vind ik dus stom. Helemaal omdat er wel honderd soorten koffiezetapparaten zijn, maar ik drink geen koffie.

washokIn de bijkeuken staat mijn koel/vries combinatie, wasmachine en een stellingkast. Ik vind het heel prettig dat de wasmachine een eigen ruimte heeft, in plaats van dat hij in de keuken of badkamer moet staan. Daardoor had ik ruimte voor een handig plankje erboven. De mini-wasmachine kreeg ik cadeau en ik vind hem erg geinig staan!

toilet-doucheVoor de douche en het toilet koos ik voor koraalroze in combinatie met grijs. De zeeppompjes zijn van Hema en hebben de perfecte kleur. Boven het toilet heb ik een fotorichel opgehangen zodat ik wat kan variëren met decoratie en het toch iets gezelliger lijkt. Ik ben er nog niet tevreden mee, maar voor nu is het prima. Rechtsboven mijn badmat, ik vind het zo’n leuk patroon! In de douche mis ik wel wat ruimte om handdoeken en dergelijke te bewaren. Dat is het enige minpuntje wat ik kan bedenken, verder zijn de ruimtes prima! Als iemand hier nog tips voor heeft dan hoor ik het graag. Zo’n  kastje onder de wasbak zou ideaal zijn, maar die zijn me te duur.

gang2gang1In de hal heb ik een rode schoenenkast en een kapstok met bijpassend bankje van eikenhout. In de deur mijn sleutelbos met een houten huisje als hanger, die heeft mijn broer voor me gemaakt! En dan nu op naar de kamer waar ik erg blij mee ben, de woonkamer!

retrokastje1retro-kastje2retrokastjeretrokastjesretro-kastjesDeze twee kastjes komen bij kringloopwinkels vandaan en ik ben er helemaal gek op! Nieuwe tv-meubels vind ik eigenlijk nooit echt mooi, maar deze heeft wel wat. Het ladekastje komt uit Zweden, dat staat er tenminste op. Dat vind ik altijd leuk om te ontdekken, dat er ergens een naam, jaartal of iets dergelijks op staat. Ik ben altijd benieuwd bij wie de meubels vandaan komen, maar daar kom je helaas nooit achter!

kast-woonkamerDeze brocante kast heb ik al een aantal jaar en stond al die tijd opgeslagen bij mijn oma. Hij was ooit bedoeld voor de slaapkamer bij mijn ouders thuis, maar hij kon de trap niet op. Ik ben er nog steeds helemaal verliefd op. Het mooie houtsnijwerk, de kleur, dat er her en der wat verf af is. Echt een prachtig ding.

tafel2stoelen-eetkamerbloemen-schaalDe lamp boven de eettafel werpt prachtige patronen op de muren. Ik ben nog op zoek naar twee stoelen voor bij de eettafel, aan de linkerkant staat nu voor nood twee klapstoeltjes. Een paar spijlenstoelen lijken me wel mooi. Als ik geld teveel had zou ik een paar exemplaren van Eames kopen, maar helaas.

woonkamer-details3vensterbankvensterbank-boekenplankbank-woonkamerDe meeste tijd breng ik natuurlijk door in de woonkamer. Het is een heerlijk ruime kamer. De bank had ik nog, maar deze kamer zou heel goed een hoekbank kunnen hebben. Die staat dan ook zeker nog op mijn wishlist. De Eames die ik vorig jaar won op de woonbeurs heeft natuurlijk ook een prominente plek in de kamer, het is mijn droomstoel en ik zou er ooit best een aantal rond de eettafel willen hebben staan! Naast de bank hing ik een extra plank onder de vensterbank om zo een soort boekenkastje te creëren. Ik wilde hier eerst een ombouw maken, maar zo benut ik de ruimte beter. Om de radiator komt nog wel een ombouw.

Hema-fotorekjewoonkamer-details-2woonkamer-geheelwoonkamer-detailsbankstelDe eyecatcher in mijn kamer is het roze Perzische tapijt, dat nieuw is, maar oud lijkt. Het was een dure uitgave maar dit soort kleden vind ik al jaren prachtig, dus ik rekende hem snel af zonder al te veel naar het bedrag te kijken. Ik ben er echt ontzettend blij mee en vind het bijna zonde om er een salontafel op te zetten. Ik ben nog op zoek naar de perfecte salontafeltjes. Ik heb al een tafel voor nood bij een kringloop gehaald, daar moet nog een likje verf op.  Boven de bank een fotorichel van Ikea, die is ideaal. Ik vind het zonde om gaten te boren in de muren. Met zo’n smal plankje kan ik eindeloos schuiven en veranderen zonder dat er een boor aan te pas komt! Ik ben nog niet helemaal klaar met inrichten, ik ben gewend aan een mini slaapkamer waardoor ik veel kleine spulletjes heb, ik ben dus op zoek naar wat grotere items. Ook moet ik nog gordijnen uitzoeken. Ik woon er nog geen drie weken en ben al erg blij met hoe het eruit ziet, al is het nog niet helemaal af. Maar volgens mij is een huis nooit af. Ik houd er erg van om te schuiven en de decoratie te veranderen, dus ik ben nog wel even bezig. Het is heerlijk om een beetje in huis aan te rommelen en te snuffelen op marktplaats, bij de kringloop en woonwinkels. Je zou denken dat ik nu wel even klaar ben met klusjes in het huis, maar ik heb alweer een paar leuke behangetjes op het oog. Ik houd van retro, roze, brocante, design en kitsch. Een beetje van alles dus! Ik ben erg benieuwd wat je van mijn inrichting tot nu toe vindt!

Wat is er veel gebeurd sinds ik de sleutel kreeg! Dit was de laatste ‘ondertussen met het klussen’, al is het niet de laatste keer dat je mijn huis zal zien! Het lijkt me leuk om mijn interieur wat meer te betrekken op de blog.  Hieronder de vorige klusupdates op een rijtje:

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

58 reacties

 1. Jane Doe

  Wauw! Wat een verandering in vergelijking met de eerste foto’s en wat is het mooi geworden! Ik vind de bank erg mooi en de wandplank er boven maakt het plaatje compleet (vooral die kaartenhouder met kaarten waar al die teksten op staan, love it!). Die twee grote kaarsen standaarden voor het raam zijn ook erg leuk en het eetgedeelte ook (al ben ik zelf niet zo van de verschillende stoelen). Maar erg mooi geworden hoor!

  |
  1. Echt he? Als ik de eerste foto’s weer zie dan kan ik bijna niet geloven hoeveel we wel niet gedaan hebben om het te krijgen zoals het nu is. Echt een wereld van verschil met al dat kale beton!

   |
 2. Wat een gezelligheid. Ik ben best een beetje jaloers dat je geen compromissen hoefde te sluiten met een lief ;) geniet er maar lekker van, het is een prachtig huisje geworden!! Fijn weekend, liefsXx

  |
  1. Haha, ja dat is een voordeel van alleen wonen, zoveel roze als ik maar wil :)

   |
 3. Roxanne

  Hey Karin,

  Ik volg je blog al een tijdje en heb met veel plezier gekeken naar het klussen :)
  Erg leuk om nu het resultaat te zien! Ziet er prachtig uit!!
  Heel veel plezier in je mooie, nieuwe huisje :)

  <3 Roxanne

  |
 4. Anneke

  Het ziet er hartstikke gezellig uit! Je hebt leuke spulletjes staan. En ik ben jaloers op je Uil-kussen…..:-)

  |
 5. Ziet er gezellig uit! Heel leuk die stijl

  |
 6. Nou meid, daar mag je met recht trots op zijn!!!
  En inderdaad, een huis is nooit echt af….helemaal niet erg, dat is juist weer een excuus om een leuk snuisterijtje toe te voegen aan je collectie omdat je bv. een wandje een andere kleur hebt gegeven.
  Ik vind het zwarte tafeltje in je slaapkamer echt super!! En dan de Eames stoel. De zwarte en witte kuipjes staan hoog op mijn wish list voor bij de eettafel!!
  Mag ik vragen hoe je aan het uilenkussen komt?? Ik ben nl. helemaal verzot op alles wat met uilen te maken heeft en dit vind ik een geweldig exemplaar.
  Vind je uilen ook leuk? Kijk dan op mijn blog. Ik heb een GIVE-AWAY en het heeft met uilen te maken…..
  Nieuwsgierig geworden? (link verwijderd, klik op naam om naar site te gaan)
  Nog een fijn weekend!

  Groetjes Patricia

  |
  1. Dankjewel Patricia, ik ben zelf ook gek op uilen. Ik heb het uilenkussen een keer in Londen gekocht, maar hij is van ‘sass & belle’ en online kun je hem wel vinden!

   |
 7. Zina

  Wauw, het is echt prachtig geworden!

  |
 8. Chantal

  Wauw, super leuk zeg!! Ben helemaal verliefd op het kastje waar die theepot opstaat. Mooooooi!! En je eetkamerstoelen zijn ook geweldig! Veel plezier in je nieuwe stekkie en een goed weekend alvast! :)

  |
 9. Mirjam

  Ziet er echt super gezellig uit! Lijkt me ook zo leuk, alles wat je in je hoofd hebt zo in het echt uitwerken!

  |
 10. Wow wat een mooi huisje heb je! Helemaal leuk zo. En ja een huis is nooit af, hihi :P Ik wens je hier heel veel geluk toe meid!

  |
 11. Eline

  Dat zwarte tafeltje vind ik echt super! :o

  |
 12. Nagini

  Ik vind je tapijt echt prachtig!

  |
 13. Oh, ik zit hier echt te genieten. Ik zie heel veel leuke ideeën, ik krijg meteen zin om zelf weer aan de slag te gaan!
  Het vloerkleed vind ik prachtig! De extra plank onder de vensterbank is een slim idee. Mijn oog viel ook op de gekleurde voorraadpotten in de keuken, lekker vrolijk!

  |
  1. Ik word helemaal blij van je reactie :D Leuk he de voorraadpotten, een combinatie van oud en nieuw!

   |
 14. SanneWierda

  Wat is het superleuk geworden! Niets om je zorgen over te maken. ;-)

  |
 15. Curly Creative

  Karin, wat prachtig!! je mag trots zijn op zo’n mooi eigen plekje <3

  |
 16. Heel leuk tafeltje en ook die combinatie met de zilveren schaal ziet er echt mooi uit! En die vaas heb ik ook met roze en goud! Nog steeds verliefd op. En je kleed is ook echt heel vet! Heel leuk gedaan!

  |
 17. Swaen

  Wauw, wat is het mooi geworden! Hele fijne foto’s allemaal, ook echt mijn smaak!
  Liefs, Swaen

  |
 18. Ziet er gezellig uit hoor! En dat retro tv-meubel!! Onwijs gaaf!!

  |
 19. Nelle

  Wat is het mooi geworden! En dat je meteen viel voor het vloerkleed kan ik me goed voorstellen, echt een eye-catcher.

  |
 20. Wat is het mooi geworden! Een heerlijk huis zo!

  |
 21. Prachtige vooruitgang!

  |
 22. miehhke (thewinterof88)

  Ooh dat ziet er gezellig en leuk uit! Maar het meest jaloers ben ik op u bijzet tafel(nachttafel) das leuk die zwarte . Ik moet precies ook is naar rommelmarkt gaan, want ik de kringwinkel staan nooit zo leuke dingen .

  xXxx

  |
 23. Wauw echt prachtig!

  |
 24. Janine

  Ik reageer hier zelden, maar wil je toch even feliciteren én complimenteren met je mooie huisje! Super leuk ingericht, origineel! Echt heel leuk! Geniet ervan!

  |
  1. Wat leuk dat je juist nu dan wel reageert! Bedankt voor je lieve woorden :)

   |
 25. Erg mooi die Eames!

  |
 26. marieke

  Ik vind het er erg leuk uit zien! Ook super knap dat je alles al zo heb ingericht, ik woon sinds kerst samen en heb nog echt niet alle dingen, ik moet ook zeggen dat ik best kieskeurig ben haha. Sinds vandaag heb ik ook pas 2 kussentjes voor op de bank :P!
  Ik ben alleen niet zo weg van je tv meubel, misschien wel als hij wit word geverfd of een leuk fel kleurtje (maar past denk niet zo bij jou interior)!

  |
 27. Wauw, wat een berg werk hebben jullie verzet daar, en wat is het mooi geworden! Veel plezier hoor in je huisje :)

  |
 28. Wauw, dat begint er al heel leuk uit te zien! De keuken is mijn favoriet, superschattig!

  |
 29. Wauw, wat super geworden in die 3 weken! Well done :)! Vind die zwart wit kaarten in je kaartenrek heel leuk en ben helemaal verliefd op dat kleed voor je bank! Kan me voorstellen dat je daar zo blij mee bent, mag ik vragen waar je die vandaan hebt? Heb de antwoorden in de comments al gescrolled, maar zag het daarin niet staan; sorry als ik iets over het hoofd heb gezien :). Veel geluk in je nieuwe huis!

  |
  1. Bedankt, ik heb er m’n best voor gedaan om er snel een ‘thuis’ van te maken. Dat je niet kan vinden waar ik het kleed kocht kan kloppen, want dat stond ook nog nergens! Het kleed kocht ik bij Boer Staphorst, maar als je Googled op ‘Heriz persian pink’ dan vind je hem ook online.

   |
   1. Ah top, hij is er in verschillende maten zie ik. Leuk!

    |
 30. Het ziet er fantastico uit! Wow, je huis ziet nog beter uit dan de mijne. Gewoon af. En je tapijt! I ben verliefd! 3xwow!
  Ik weet niet naar welke kringloopwinkels ga maar ik kom echt bijna nooit zulke meubels tegen. Lucky you!
  Alleen op marktplaats zie ik ze vaak maar daar vragen ze wat voor:-(

  |
  1. Op marktplaats vragen ze inderdaad echt de hoofdprijs voor retro meubels, niet normaal. Misschien scheelt het dat ik in het oosten van het land woon? Het ladenkastje is van ‘Het goed’ en het tv-meubel van een kringloop in een klein dorpje. Daar vind je de beste dingen! Ik ben ook wel heel benieuwd naar jouw huis, ga je een keer meer laten zien dan alleen detail foto’s? Vind je stijl erg leuk!

   |
   1. Dank je wel voor de info! Ik denk dat inderdaad te maken heeft dat jij in het oosten woont. Maar je hebt hele mooie meubels gescoord. Ik zou ze ook zo in mijn huis zetten.
    Ik beloof dat ik echt heel heel snel foto’s van mijn huis maak. Gisteren voor het eerst een schilderij opgehangen. Haha, mijn tempo is zooo laag ;-). Misschien komt het ook omdat ik vind dat het nog niet af is. Maar ja, dan zie de verandering naarmate van tijd wel weer.

    |
 31. Karin

  Heb alles aandachtig bekeken en gelezen, wat is het MOOI geworden!!!
  Jullie hebben echt veel werk verzet om dit voor elkaar te krijgen, wat een verschil met hoe het op het begin was!

  Je spulletjes vind ik fantastisch!! Echt oog voor detail!
  Ik ben ook helemaal verliefd op je brocante kast, wat een mooi ding!!!
  Je kleed is ook heel bijzonder en past er precies bij!
  Heb je al iets bedacht voor die muur in je slaapkamer?

  Ik heb nog even voor je gezocht naar een wastafelkastje, is dit iets?
  http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70189022/

  En nu: lekker genieten en af en toe shoppen voor leuke spulletjes!!

  |
  1. Dankje Karin :D Mooi die kast he? Ik dacht al dat je die wel leuk zou vinden! Ik weet nog niet wat ik met de muur in de slaapkamer wil doen, ik wacht even af tot ik het bed heb, dan kan ik beter zien wat er overblijft qua ruimte en mogelijkheden. Dat wastafelkastje heb ik gezien bij de Ikea, maar in het echt is hij heel laag en klein, niet heel praktisch, maar wel lekker goedkoop!

   |
 32. Roos

  Ziet er super mooi uit! Ik denk dat ik een huisje ook op een soortgelijke manier in zou richten! :)

  |
 33. Tessa

  Wat super om het nu helemaal af te zien! Ik heb volgens mij nog niet gecommented hier maar volg je blog en de ondertussen met het klussen posts al een tijdje, geweldige inspiratie.

  Het tafeltje dat bij je bank staat trouwens, kan je die nou ook de andere kant op draaien zodat het blad niet in de weg staat? If so, waar heb je die gevonden en hoe heten dat soort tafeltjes want ik zoek er zo een! Thanks :)

  |
  1. Leuk dat je dan nu na al het klusgeweld wel een reactie achterlaat, ik vind het altijd leuk om lezers te leren kennen! Dat tafeltje kan inderdaad weggedraaid worden. De bank komt van Ikea en het tafeltje hoort bij dit model. De bank wordt nu niet meer verkocht. Ik heb geen idee of je zo’n tafeltje ook los zou kunnen kopen, maar ik denk het haast niet omdat hij aan de bank vastzit.

   |
 34. reiny

  Super mooi geworden hoor :)
  vooral de decoratie erg mooi!
  Geniet ervan!

  |
  1. Ik dacht eerst ook dat hij van Zuiver was, maar kwam erachter dat Zuiver alleen witte tafeltjes verkoopt en dat mijn zwarte waarschijnlijk bij Trendhopper vandaan komt. Maar alsnog heb ik er een betere prijs voor betaald dan in de winkel! Wat superleuk dat je meedenkt, lief! :) en ik geniet erg van mijn huis!

   |
 35. Sanne

  Wauw, ik ben echt zó weg van jouw inrichting!!! Echt suuuuuper!

  |
  1. Dankje Sanne! Inmiddels ziet het er al weer anders uit! Over een paar weken een update van mijn woonkamer (Als mijn nieuwe hoekbank er is, :D yay!)

   |
 36. Beatriz

  Hoi! superleuk jouw huisje, geeft me veel inspiratie! het tapijt vind ik geweldig, maar dan zou ik nog ff moeten sparen ;-) wat ik ook super vind is die plank waar je de boeken op hebt liggen met die brocante steundingen eronder zeg maar (dus de onderste plank net boven je stapel 101 woonideeën). :D

  en ook dat roze krukje naast je Eames stoel, waar is die van? ik zoek nog wat leuke dingetjes nog voor de kamer van mijn zoontje! hartelijk bedankt alvast!
  Groetjes en ik blijf je volgen hoor!

  |
  1. Het roze krukje komt van een kringloopwinkel. Het had eerst een donkerbruine houtkleur, maar zo in het roze is het ineens een heel ander krukje :)
   Leuk dat je me volgt :D

   |
 37. Beatriz

  Ik woon in Spanje en helaas helaas hebben ze hier niet zulke fijne kringloopwinkels als in Nederland. :( Daar baal ik echt van, want veel in mijn huis in Nederland was tweede hands. Hier heb ik ook wel het een en ander via Marktplaats gekocht en dan laten versturen maar goed dat is zo kostbaar dat het niet te vaak kan.
  Nog even: waar is die wandplank van? waar je dus je boeken op hebt liggen? Zoiets zoek ik precies voor het kamertje van mijn zoontje!
  Nog bedankt!
  Groetjes,
  Beatriz

  |
  1. Die wandplank heb ik al zo lang ik me kan herinneren, sinds mijn kindertijd. Ik heb geen idee waar hij vandaan komt, sorry!
   Jammer dat ze in Spanje minder fijne kringloopwinkels hebben, maar het weer is er vast een stuk beter dan hier ;)

   |
 38. Beatriz

  Ja dat is waar haha! toch bedankt! ;-)

  |
 39. leonie

  Hi! Ik heb een heeeele tijd geleden deze post al eens gelezen en nu 1 uur zitten zoeken om hem terug te vinden hihi ik hoop dat je hier nog op kan reageren! Ik vroeg me af waar al je kaarten en die libelle vandaan komen? Als ik dan toch aan het lastig vallen ben hihi.. Dat kussentje op die laatste foto (met die ‘ stervormpjes’ ). Ik zie dat best vaak op plaatjes maar nooit in winkels! Weet je nog waar die vandaan komt of waar ze die hebben? Groetjes en alvast bedankt!

  |
  1. Ik kan zeker nog reageren :) De kaarten met zwarte tekst en het grote hart zijn van Paqhuis. de kaart met gekleurde tekst is van Flow, de kaarten met kleine hartjes zijn van Zusss. Met de libelle denk ik dat je de vlinder poster bedoelt? Die is van Ikea, maar verkopen ze nu volgens mij niet meer. Het kussen kocht ik bij een meubelzaak, er staat geen merk op, dus daar kan ik je verder niet mee helpen helaas!

   |
 40. Myrthe

  Hey, leuk appartementje! Ik ga binnen een jaartje ook op mezelf en zie nu toevallig jouw website. Leuk!
  Heb een vraagje, jij hebt mijn origami /uitknip vilt achtige kussen in het wit, waar heb jij die vandaan? Ik heb hem in het grijs!
  Alvast bedankt voor het antwoorden! Groetjes

  |
  1. Die heb ik al jaren geleden gekocht, bij een meubelzaak in mijn geboortedorp. Heb hem daarna ook nooit meer ergens gezien, dus ik kan je helaas geen tip geven waar je deze kunt kopen.

   |

Comments are closed.