Plaids stylen op de bank

Het is weer de tijd van het jaar dat ik het liefste met een dekentje om op de bank zit. Terwijl ik dit type heb ik ook een zacht plaid om me heen gevouwen. Naast dat een plaid extra warmte geeft en gewoon heel erg knus is, is een plaid een perfect item om mee te stylen. Ik heb standaard een plaid op de bank liggen ter decoratie. Ik laat je verschillende manieren zien waarop je plaids kunt stylen op de bank.

De losse overgooier

Pak je plaid, vouw hem dubbel en houd hem losjes in twee armen, terwijl je hem over de hoek van je bank gooit. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Alleen onderaan

Vouw je plaid twee keer dubbel en leg hem vlak op het zitvlak van de bank, voor een colourpop (ook geschikt om een vlek of beschadiging uit het zicht te halen).

De loper

Vouw het plaid dubbel en leg hem vlak over de rugleuning en het zitgedeelte van de bank, stop hem in tussen de naden. Als een soort loper van kleur en textuur.

Twee tegelijk

Leg één plaid in zijn gehele breedte neer zoals de loper, zonder deze in te stoppen bij de naden. Leg een tweede plaid losjes over de hoek en het eerste plaid neer.

Armleuning

Vouw je plaid dubbel en leg hem over de armleuning van je bank, zo heb je een extra kleurtje wanneer je de bank vanaf de zijkant bekijkt.

Laat maar hangen

Vouw losjes op en hang over de achterkant van je bankstel.

De rol

Rol je dekentje op en leg hem op de bank voor wanneer je het koud krijgt.

Over de zijkant van je hoekbank

Dit is hoe er standaard een plaid bij mij op de bank ligt. Op het stuk van de hoekbank waar de rugleuning niet doorloopt, hangt een plaid over het hele zitvlak. Dit breekt de bank een beetje qua kleur en het is een fijne ligplek voor de kat. Plaids heb je nooit genoeg!

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

Deze blogpost bevat 2 affliatelinkjes. Als je iets koopt via die links krijg ik een paar cent, voor jou heeft het geen invloed op de prijs. Zo breng je me dichter bij mijn droominterieur.