Snapshots of home

snapshots-thuis
Hoe langer ik aan het bloggen ben hoe leuker ik het vind om wat meer van mezelf te delen. Daarom maakte ik een rondje door mijn huis en maakte ik wat snapshots. Meer detail- dan overzichtsfoto’s, want ik had geen zin om op te ruimen ;)

dienblad-tafeleettafelkamerspiegel-koperslaapkamerjuriannegangkanthal-spiegelshalservieskeuken

pipboekeneamesmandschilderijenretro-kastjewoonkamer-2Nu ik tussen twee banen zit ben ik vaker thuis. Dan merk je pas hoe fijn het is als dit een plek is waar je je thuis voelt. Gelukkig is dit de plek waar ik het liefst ben en wordt de inrichting steeds meer ‘mij’. Het is dan misschien geen jaren ’30 droomhuis of een huisje aan het water, maar het is mijn thuis, waar ik mij prettig voel en daar kan geen droomhuis tegenop. (Al zou ik er geen nee tegen zeggen :P)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 reacties

 1. Wauw mooi zeg! Ik vind vooral die twee spiegels naast elkaar heel leuk! En die lamp die eruit ziet alsof ie van een vergiet gemaakt is. Leuk!

 2. Wat heerlijk, al dat wit. Bij mij gaat de witkwast komende weken over de (nu nog) roomwitte muren! En ik moet toch eens gaan proberen of ik dat afgebladderde muurtje zelf kan stuken… Mooi huis heb je!

  1. In het echt vind ik het niet eens zo wit lijken, maar veel wit vind ik wel heerlijk. Ik zou de vloer ook graag wit willen hebben, maar vind het zonde om na een jaar alweer een andere vloer te leggen!

 3. Heel mooi ingericht.. Ik vind vooral de combinatie tussen modern en antieke spulletjes heel erg leuk! Ik ben op dit moment bezig met het uitzoeken van meubels en spaar al een tijdje voor mooie spulletjes! Best lastig om te vinden, maar vooral erg leuk!! :)

 4. Nien

  Super leuk gedaan met die snapshots. Goede sfeer en ik vind je dekbedovertrek erg mooi. Leuk artikel

 5. Ellen

  Wat een superleuke inspiratie. Word helemaal blij van je interieur! Ga zo door!

  Heb een vraagje. Waar heb je dat gave nachtkastje vandaan?

  1. Bedankt voor je lieve woorden! Het nachtkastje is de Componibili van Kartell, ik bestelde hem met korting tijdens de dwaze dagen van de Bijenkorf!

 6. Wat heb je een prachtig huis! Ik vind de kunst erg mooi (zelf gemaakt?) en de combi van vintage en modern. Echt super! Liefs Nicky

 7. Mooi hoor! En ik als grote kattenliefhebber vind ik de foto met je kat natuurlijk het mooiste ;) Maar wat anderen al zeiden, je huis ziet er inderdaad lekker rustig uit

 8. Harma

  Wat heb je er een mooi plekje van gemaakt! Wij zijn ongeveer rond dezelfde tijd verhuisd, dus het was heel leuk om je te volgen. Mijn huis is uiteindelijk iets stoerder geworden met meer lichtgrijs en ruw hout.