Mijn Huis

Snapshots of home

snapshots-thuis
Hoe langer ik aan het bloggen ben hoe leuker ik het vind om wat meer van mezelf te delen. Daarom maakte ik een rondje door mijn huis en maakte ik wat snapshots. Meer detail- dan overzichtsfoto’s, want ik had geen zin om op te ruimen ;)

dienblad-tafeleettafelkamerspiegel-koperslaapkamerjuriannegangkanthal-spiegelshalservieskeuken

pipboekeneamesmandschilderijenretro-kastjewoonkamer-2Nu ik tussen twee banen zit ben ik vaker thuis. Dan merk je pas hoe fijn het is als dit een plek is waar je je thuis voelt. Gelukkig is dit de plek waar ik het liefst ben en wordt de inrichting steeds meer ‘mij’. Het is dan misschien geen jaren ’30 droomhuis of een huisje aan het water, maar het is mijn thuis, waar ik mij prettig voel en daar kan geen droomhuis tegenop. (Al zou ik er geen nee tegen zeggen :P)