Snelle stylingtip, draai je accessoires om

interieur-accessoires-omdraaien
Wil jij ook weleens een nieuwe look in je interieur, op een snelle manier en helemaal gratis? Dat kan! Door je woonaccessoires eens van een andere kant te bekijken kom je soms tot onverwachte verrassingen. Draai je vazen en fotolijsten om en ontdek dat de achterkant een heel ander uiterlijk heeft, waarmee je in een handomdraai een nieuwe look kan geven aan je inrichting.

vazen-plateau-witte-vaas-omdraaienwitte-vaas-andersomDeze vaas van Bloomingville heeft een rustige witte kant, maar als je hem omdraait komt er een plaatje van vogels in een boom tevoorschijn. Door de vaas te draaien kun je telkens wisselen van uiterlijk, rustig of grafisch?

kussens-op-de-bank-omdraaien kussens-op-de-bank detail-kussens kussens-detailOok de kussens op de bank kun je van een andere kant bekijken, misschien heeft de ene kant wel een patroon of een structuur en is de andere kant juist effen, glad of heeft deze een andere kleur of patroon.

keuken-snijplank-voorkant keuken-snijplank-achterkantIn de keuken heb ik deze snijplank van HKliving staan, ik gebruik hem alleen ter decoratie en koos hem mede doordat de voor- en achterkant zo van elkaar verschillen. fris wit of natuurlijk hout, ik wissel dit graag af.

vaas-ikea-voor vaas-ikea-achterDe welbekende vaas van Hella Jongerius laat bij elke draai iets nieuws zien, van helemaal roze tot alleen maar goud en alles ertussen in, elke keer als ik stofzuig (hij staat bij mij op de grond) geef ik hem een draai en kijk ik er weer anders tegen aan. Juist hierdoor raak ik nooit uitgekeken op deze vaas, hij blijft me verrassen!

houten-fotolijst-voorkant houten-fotolijst-achterkantToen ik op jacht was naar accessoires om dit idee uit te werken (ik heb bijna alles in huis opgepakt en omgedraaid :) ), ontdekte ik per toeval dat dit fotolijstje en vaasje ook een onverwachte achterkant hebben. Het vaasje heeft een bloemenprintje, maar omgedraaid is hij effen wit. De fotolijst heeft aan de voorkant een mooi patroon van houtsnijwerk, en van achteren is hij glad, maar met mooie verweerde stukjes. Door je woonaccessoires van een andere kant te bekijken kun je letterlijk in een simpele handomdraai variëren met de look van je spullen en zo een snelle verandering maken. Een onverwachte wending in je interieur.

Deze post bevat twee affiliate links.

Save

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. H*

    Twee voor de prijs van één! Zelf heb ik een muur vol omgedraagde canvassen, die ideaal zijn om weer andere dingen (kaarten, gedichten, fotolijsten) in uit te stallen.

    1. Ja, zo zou je het ook kunnen noemen haha, de laatste weken/ maanden mag ik niets nieuws meer kopen van mezelf i.v.m. de verhuizing dus zo wissel ik toch een beetje af :)