Snelle Stylingtip: tegelstickers

In Snelle Stylingtips deel ik eenvoudige tips waarbij je met een kleine verandering een groots effect kan bereiken. Tegels met een patroon vind ik erg leuk, als ik kon kiezen dan zou ik deze zeker in de keuken plaatsen. Maar met een standaard keuken in een huurhuis gaat dat niet, of toch? Ik kocht tegelstickers waarmee ik het effect van patroon tegels kreeg.

 

tegelstickersDeze tegelstickers kocht ik bij Xenos. Je koopt een set van acht stickers voor €2,99. Ze zijn er in allerlei kleuren en patronen. Ik koos dit patroon omdat hij goed past bij het kleed dat ik in de keuken heb liggen, ook zit er al een klein randje met een beige kleur in de tegels.
keuken-voor-tegelstickerskeuken-na-tegelstickersVoor en na. De stickers waren heel makkelijk op te plakken, je maakt de tegels schoon, spuit ze nat en de sticker plakt zich vanzelf vast. Je kunt ze nog verschuiven en er weer afhalen als het niet goed zit. Vervolgens ga je er met een trekker overheen om het water achter de sticker weg te duwen. Even drogen en klaar! Je kunt een rand met de stickers maken, maar ik wilde het niet te druk maken in de keuken. Daarom koos is ervoor om een vierkant te maken op de plek waar ik mijn afwasmiddel en dergelijke heb staan. tegelsticker-close-upvoornaOm er nog meer een geheel van te maken zette ik het afwasmiddel, handcreme en een nagelborsteltje op een klein porseleinen dienbladje. Deze kocht ik bij Hema. Met tegelstickers kun je voor een paar euro de keuken (of badkamer) er heel anders uit laten zien! Ik ben erg blij met het resultaat.muur-tegelstickerstegelstickers-muur

9 reacties

 1. Swaen

  Ik heb ze wel eens gezien, erg leuk en maakt een saaie tegel helemaal leuk!

  |
 2. Een leuke en makkelijke manier om de boel op te leuken zo te zien!

  |
 3. Karin

  Erg leuk en creatief idee!

  |
 4. Wauw, heel mooi! Ik zou alle tegels er mee doen! Lijkt me schitterend!

  |
  1. Dat zou wel mooi zijn, maar ik vraag me af of het dan wel goed blijft zitten. Het blijven toch stickers en ik denk dat ze met regelmatig schoonmaken misschien niet zo lang mooi blijven.

   |
 5. Ziet er erg leuk uit zo! Heel simpel eigenlijk.. Ben benieuwd of ze lang mooi blijven zitten!

  |
 6. Nany Ilegems

  prachtige tegelstickers.. ik ben er naar op zoek, en vind niets naar mijn zin. Deze zou ik zeer graag kopen

  |
 7. Corry marijs

  Hoi zijn die stickers nog te koop bij de Xenos gr

  |
  1. Het is nu vijf jaar later dus ik denk het niet? Zul je echt even zelf een kijkje moeten nemen bij xenos of ze nog zoiets in het assortiment hebben!

   |

Comments are closed.