Snelle Stylingtip: een veldboeket plukken

veldboeket
In Snelle Stylingtips deel ik eenvoudige tips waarbij je met een kleine verandering een groots effect kan bereiken. Langs de kant van de weg bloeien nu de mooiste bloemen. Ik fietste laatst naar een berm waar er bloemen in overvloed zijn, om een paar takjes te plukken voor thuis.

berm-bloemenbloemenveldboeket-vaadgele-bloemenbloemen-geelveldboeketjebloemen-in-vaasjebloemen-vaasjeHaal de lente in huis met een boeketje wilde bloemen, er zijn heel veel soorten te vinden langs de kant van de weg. Ik vind het prachtig om naar die bloemenzee te kijken als ik er langs rijd. Door er een paar te plukken en mee te nemen kun je er ook thuis van genieten. En wat is er nu niet leuk aan een gratis bosje bloemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties

 1. lor

  Haha mag je zomaar bloemen plukken dan?! Ik heb dat ooit gedaan als klein meisje en toen kwam er gelijk iemand naar mij toe die vertelde dat die bloemen van de gemeente zijn en dat je die niet zomaar mag plukken :(. Ik vind dat laatste boeket echt heel leuk.

  1. Officieel zal het denk ik niet mogen, maar er staan zoveel bloemen dat het denk ik niet zo heel veel uitmaakt als je er een paar wegplukt.

 2. Ik vind vooral het tweede boeket heel erg schattig. Ik vind het wel altijd een nadeel dat zelf geplukte bloemen altijd zo snel op gaan.

 3. Dat deed ik vroeger veel. Nu heeft mijn buurman een struik met paarse bloemen die echt zooo lekker ruiken, ik durf ze alleen niet te plukken haha ^^

  1. Hihi, uit de tuin van de buren plukken is ook wel wat anders dan langs de kant van de weg. Zou je het hem niet gewoon kunnen vragen?

 4. Natuurlijk boeket! Leuk en voordelig. Leuke blog trouwens, via facebook.com/woonpagina bij je terecht gekomen.

 5. leuke tip die ik zelf ook weleens uitvoer. Het fluitekruid staat ook altijd erg mooi op vaas.

  Kijk wel uit voor de beestjes ;)

 6. Mooi hoor!!! Ik heb ook altijd bloemen in huis, maar het is echt niet altijd nodig om ze te kopen! Ik heb toevallig vandaag een blogje geschreven over vlinderstruiktakken die ik in een vaas heb gezet! (www.gekkiggeitje.nl). Trouwens, die toffe hema-vaas heb ik ook gekocht. Maar dan de kleine (budget)variant. Leuk!
  Groetjes Maaike

 7. Gerrie

  Kijk wel uit, dat je niet betrapt wordt. Het is nl niet toegestaan om veldbloemen te plukken. Je kunt ervoor beboet worden. Dan is je voordelige boeket niet zo voordelig meer….