Jouw Thuis

Snelle Stylingtip: voorraadpotten labelen

snelle stylingtip voorraadpotten labelen
In Snelle Stylingtips deel ik eenvoudige tips waarbij je met een kleine verandering een groots effect kan bereiken. Door het labelen van glazen potten kun je je voorraad etenswaren op een leuke manier bewaren. Zo in een glazen pot ziet het er een stuk leuker uit dan in de kartonnen verpakking. Door voorraadpotten te labelen voeg je nog iets extra’s toe.

stylingtip voorraadpotten labelenJe hebt nodig: glazen voorraadpotten (deze zijn van Ikea), krijtlabels en krijtstiften. Krijtstiften vind je bij de boekhandel.

stylingtip voorraadpotten labelen stylingtip voorraadpotten labelenSchrijf of teken op het krijtlabel wat de inhoud van de voorraadpot is, wat ik zelf ook handig vind is om de kooktijd van pasta en rijst op het label te schrijven. Na het vullen van de potten gooi ik de verpakking weg waardoor je de kooktijd anders niet meer terug kunt zoeken. Laat de krijtstift goed drogen en plak het label vervolgens op de pot.

voorraadpotten voorglazen voorraadpotten keuken Ik kan nu in één oogopslag zien of ik voldoende rijst en pasta in huis heb. Ik vind glazen potten een stuk leuker staan dan de kartonnen verpakkingen waar de rijst en dergelijke oorspronkelijk in zitten.
voorraadpotten krijtlabels