Thuis bij Manfung van inrichting-huis

thuis-bij-inrichting-huis
Manfung werkt als Online Project manager bij WishWish, als freelance webdesigner en is eigenaar van interieurblog inrichting-huis. Manfung woont samen met zijn vriendin in een bovenwoning in Rotterdam. Een herenhuis van oorsprong, dat in 2002 helemaal is gerenoveerd. Op inrichting-huis deelt Manfung interieur nieuws, tips, inspiratie en binnenkijkers.

inrichting-huis.cominrichting-huis.com13inrichting-huis.com8Manfung koos de woning op basis van de buurt, de oude gevel vond hij helemaal geweldig, ook was de staat van het huis helemaal in orde door de renovatie in 2002. Wel moest er nog het een en ander gebeuren om het naar zijn smaak te maken. Zijn woonstijl omschrijft Manfung als open, licht een beetje Scandinavisch.

inrichting-huis-nieuw-7inrichting-huis-nieuwManfung heeft niet echt een favoriete plek in huis. Eigenlijk vind hij het hele huis mooi. De woonkamer en keuken zijn een fijne plek vanwege de open ruimte. Maar de bovenverdieping waar de slaapkamers en badkamer zich bevinden spreken hem ook heel erg aan vanwege het schuine dak en de houten balken. Zij inspiratie vindt Manfung online.

inrichting-huis-keuken2inrichting-huis-keukeninrichting-huis.com10Manfung sluit niets uit wat nooit zijn huis in zal komen, maar in ieder geval geen lelijke dingen. Wat zijn huis nooit meer uit gaat is heel letterlijk het TV meubel, dat is vier meter lang en zwaar. Door de hoogte van het huis zal dat heel moeilijk gaan. Wat er ook nooit uit huis gaat zijn de OHMYHOME posters. Dat is een nieuw label van Manfung en zijn vriendin. Ze begonnen met posters die ze zelf heel mooi vinden. ‘Uiteraard hebben wij die zelf ook thuis een plekje gegeven’.

inrichting-huis-nieuw-5inrichting-huis.com7inrichting-huis-badkamerWat Manfung nog mist bij zijn huis is een tuin of een groot dakterras, dit is dan ook een woonwens van hem. Manfung woonwinkeld graag bij Van Dijk & Co, Raw Materials en Ikea. Van wat er in zijn rommellade ligt heeft hij geen idee. ‘Rommel denk ik’. Dat zou weleens heel goed kunnen :)
De tip die Manfung aan andere mee wil geven is: ‘Laat je inspireren door leuke blogs en Keep it simple!’

Bedankt Manfung, voor het beantwoorden van mijn vragen en het kijkje in je mooie huis met een mannelijke touch. Die skateboards aan de muur zijn net kunst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties