Mijn Huis

Toilet make-over

toilet-make-over
Een paar dagen geleden liet ik zien hoe ik de spiegel in het toilet mee verfde met de kleur op de muur. Vandaag laat ik je de hele make-over van mijn toilet zien. Ik schilderde de muur en de spiegel en maakte het af met nieuwe accessoires en verlichting. Met slechts twee kleuren, wit en grijs, knapte ik het kleinste kamertje op.

 

Toilet voor

toilet-voorVoor de make-over was het toilet een beetje saai. Witte muren met lelijke barsten, een gouden spiegel en kleurrijke wegwerp zeeppompjes. Wonen in een huurhuis maakt dat geen enkele ruimte precies is zoals ik het wil. Ik zit nu eenmaal vast aan buizen en een spoelbak die niet in de muur zijn weggewerkt en beige tegels met een ruit patroon, al weet ik dat het ook veel erger kan zijn qua tegel keuze. Ik wil niet mega veel geld wil uitgeven aan het opknappen ervan, maar met wat verf en een paar nieuwe items kom je al een heel eind!

Toilet na

toilet-naspiegelwc-muurmand-wc-rolIk schilderde de muur en de spiegel in een licht grijze kleur. Op de fotorichel zette ik een grote lijst, zodat de barsten in de muur niet zo zichtbaar meer zijn. Ik kocht een nieuw zeeppompje, handdoekje en een andere mand voor de wc-rollen.

lamp-spiegellamp-keramieklicht De lamp had ik nog in huis, ooit gekocht op een beurs. Eindelijk vond ik er het perfecte plekje voor. Hiervoor hing er een simpele plafonniere, deze lamp maakt naar de wc gaan bijna een klein feestje, hij werpt prachtige patronen op de muur.

zeeppompje-wittoilet-wasbakHiervoor kocht ik van die kleurrijke plastic wegwerp zeeppompjes, één van de beste aankopen was deze zeeppomp die je zelf kunt bijvullen. Altijd mooi wit en strak, een luxe uitstraling en geen plastic pompjes meer. Ik ben erg blij met de nieuwe look van mijn toilet, met een paar kleine aanpassingen is het een ruimte geworden die veel beter past bij mijn persoonlijke smaak.

Gebruikte producten:

  • Muurverf: Dublin, Gamma
  • Zeeppompje: Zone (o.a. verkrijgbaar bij V&D)
  • Mand: Riverdale
  • Handdoekje: Ikea färglav
  • Lamp: Markslöjd Sweden
  • Fotolijst: Ikea ribba