&tradition megabulb

fonq-&tradition
Dit is een samenwerking met fonQ.
Al een tijdje wilde ik andere verlichting bij mijn tv meubel. Ik had er een simpele tafellamp staan, maar die gaf eigenlijk niet voldoende licht en stond een beetje weggemoffeld achter de tv. Een tijdje dacht ik na over een staande lamp, maar dit leek me te druk, nog een object ernaast. Toen vroeg fonQ mij of ik niet iets wilde reviewen van hun site. Graag!

&tradition-megabulblamp-fonq-&traditiononder-lampEerst wist ik niet goed wat ik zou kiezen, fonQ heeft echt een enorm assortiment, waar je misschien wel een idee van hebt door de tv-reclames. Ik heb de site compleet doorgespit en zag zoveel moois. En toen maakte mijn hart een sprongetje. Ik zag een geweldige hanglamp, die ik al eerder had gezien bij een mooie binnenkijker: http://www.studiooink.de/news/2014/6/12/house-cal maar ik wist niet van welk merk de lampen waren. Dit is hem, de lamp waarvan ik niet wist dat ik ernaar op zoek was, maar toen ik hem zag was alles goed. Liefde op het eerste gezicht, zoals ik dat wel vaker heb met mooie dingen voor in huis.

hoekje-&tradition-megabulb&tradition-lampmegabulb-&traditionlamp-&tradition-megabulbDe lamp is van het mooie merk &tradition en heet Mega Bulb. Ik viel voor het simpele, strakke design en de geweldige kleur. De lamp is volledig van glas, met een porseleinen fitting. Ik vind het meer een kunstobject dan een lamp. Doordat het kapje van glas is, geeft de lamp heel mooi licht. Wijdverspreid en warm, heel erg sfeervol. Het is een echte eyecatcher, maar valt ook weer niet teveel op. Door het doorzichtige, gekleurde glas blijft het een rustig geheel. De lamp kleurt heel mooi bij de rest van mijn interieur, een perfecte match. Ik ben er ontzettend blij mee!

7 reacties

 1. Hij is ook erg gaaf! Ik vind vooral de kleur helemaal passen bij de rest van je interieur.
  Veel plezier ervan, maar dat gaat wel lukken volgens mij :-)

  |
 2. Heel gaaf, past perfect bij de rest van je interieur.

  |
 3. Wauw, heel mooi!
  Wel een beetje jammer dat het snoer zo te zien is, wellicht zou je die weg kunnen werken in zo’n buisje die je op de muur plakt?

  Ben eigenlijk wel benieuwd naar foto’s in het donker met de lamp aan!

  |
  1. Ja ik vind die kabelgootjes juist heel erg lelijk haha, dus ik heb ervoor gekozen om het gewoon zo te laten hangen. Ik heb de lamp ook een beetje op een gekke plek natuurlijk, als je hem gewoon boven een tafel zou hangen is er niets aan de hand. Maar ik moest de stroom via het stopcontact laten lopen waardoor er extra kabel te zien is. Foto’s van de lamp terwijl hij aan is geven geen goed beeld van hoe het in echt is helaas.

   |
 4. Mimi

  Superlamp!
  Voor t wegwerken van het snoer zou je er voor kunnen kiezen t snoer te verlengen achter t gordijn langs te laten lopen, langs de plint, zo naar t stopcontact. De lamp us te mooi voor het snoer :)

  |
 5. Mooi! Matcht echt perfect met de rest van je interieur.

  |

Comments are closed.