Een trolley in elke kamer #1

Al een tijdje heb ik een trolley in huis, die ene van IKEA die iedereen heeft. En juist omdat het zo’n bekend karretje is, leek het me leuk om je de veelzijdigheid van een trolley te laten zien. Blijkbaar heb ik ook nog nooit eerder m’n trolley gedeeld hier, hoog tijd dus! Dit is deel 1 van ‘een trolley in elke kamer’. Want dat kan dus, in elke kamer komt dit verplaatsbare wagentje goed van pas!

De voordelen van een trolley

Ik zie een trolley als een handig kastje op wielen. Makkelijk te verplaatsen en altijd bij de hand. Een trolley biedt je net even wat extra opbergruimte op plekken waar je dat mist. Door de verschillende verdiepingen is het handig om bepaalde spullen bij elkaar te bewaren en is het natuurlijk een perfect ding om te stylen. Niet meer nodig in de kamer waar je hem nu gebruikt? Geen probleem, de trolley voelt zich overal op zijn plek. Ik laat je zien hoe ik de trolley in mijn badkamer gebruik en hoe je hem als nachtkastje in de slaapkamer zou kunnen gebruiken. In een andere blogpost zal ik nog wat meer trolley plekken met je delen. Normaliter is de vaste plek van mijn trolley de badkamer.

Een trolley in de badkamer

Dé plek waar handdoeken voor het grijpen liggen en je nooit meer zonder toiletpapier zit. Bovenop is een goede plek voor je meest gedragen sieraden, make-up en je favoriete luchtje (die van mij zijn Illicit van Jimmy Choo en Scarlett van Cacharel). Ook is er plek voor je dagelijkse verzorgingsproducten of een voorraadje daarvan. Dingen waar geen plek voor is op je wastafel, maar die je wel graag snel wilt kunnen pakken leg je bovenin, de rest kan eronder. De roze handdoek is een hamamdoek die ik gebruik in de sauna.

Een trolley als nachtkastje

Een trolley kun je ook gebruiken in de slaapkamer, als nachtkastje naast je bed. Hier is plek voor het boek dat je aan het lezen bent, een mooie plant (dit is de oxalis triangularis) of je nachtlampje. Zelf heb ik altijd graag een glas water bij de hand, op een trolley is er plek voor een hele karaf. Een notitieboekje met pen mag ook niet ontbreken, voordat ik in slaap val krijg ik vaak de meest geniale (of irritante) hersenspinsels. Uit je hoofd en in een boekje werkt voor mij het beste om in slaap te komen. Spullen bij de hand die je niet perse in het zicht wilt hebben? Gebruik daarvoor een mooie doos of mand. Natuurlijk kun je nog veel meer verschillende objecten als nachtkastje gebruiken, zoals ik in deze post laat zien.

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑