Vernieuw je servies met Iittala + Win!

Dit is een samenwerking met IittalaEen serviesset is zoiets dat je één keer koopt en waar je vervolgens jaren mee doet. Ik heb romantisch servies, waar ik na drie jaar stiekem best een beetje op ben uitgekeken. Achteraf had ik liever neutraler servies gekozen dan borden vol roze bloemetjes. Laatst ontving ik een toffe uitnodiging waardoor ik mijn servies ineens veel meer waardeer. Ik nam een ontbijtbord met een romantisch bloemenrandje mee naar de Iittala winkel in Amsterdam en gebruikte mijn bestaande servies als uitgangspunt voor een upgrade en aanvulling. Dat gaf een super leuk resultaat!

Iittala1Iittala3Iittala2De ontwerpen van Iittala zijn erg modern en staan dus ver af van mijn eigen servies, maar ondanks dat verschil (of juist dankzij) maakte ik een combinatie waarmee ik weer even vooruit kan. In de winkel zijn experts die je kunnen helpen met het maken van een combinatie, maar ik koos mijn borden op eigen houtje. Wat was ik trots toen de style expert me vertelde dat hij mijn combinatie de leukste van de dag vond, juist omdat mijn romantische servies zo afsteekt tegen het moderne Iittala. Ik koos voor borden met een neutralere uitstraling, wat ik zo miste bij mijn eigen borden. Ook zorgde ik ervoor dat de groene kleur erin terugkwam, zo stelde ik een setje servies samen waar ik weer opnieuw verliefd op ben!

combinatiesIittala6Door je bestaande servies aan te vullen met een paar nieuwe borden verander je het totale uiterlijk in een handomdraai. Ik ging los met mijn nieuwe servies en maakte variaties met de borden die ik al had. Mix en match er lekker op los, want juist de verschillen in stijlen maken het resultaat zo verrassend. Op deze manier hoef je niet gelijk je hele serviesset weg te doen en een nieuwe set te kopen, maar vul je het een beetje aan, net zo lang tot het naar je zin is. Als je net zo houdt van veranderen als ik dan is dit een goede tip. Ik kan snel ergens op uitgekeken zijn (soms word ik echt moe van mezelf als ik drie maanden nadat ik iets koop iets véél leukers zie), op deze manier kun je je oude servies blijven combineren met nieuwe stukken. Zo is je gedekte tafel nooit hetzelfde. Vind je het moeilijk om zelf een nieuwe combinatie te maken? Iittala heeft een handige online styleswiper ontwikkeld waarmee je in 3 stappen hulp krijgt om je eigen servies te combineren met dat van Iittala. Maar je kunt ook met een eigen bord naar de winkel om daar advies te vragen.

Iittala8Iittala9Iittala4

5 reacties

 1. Fan

  Ik kom Iittala op internet steeds tegen, met steeds weer prachtig servies! Ik doe absoluut mee met deze actie! :)

  |
 2. Petra van den Burg

  Eindelijk een nieuwe en verfrissende kijk op serviezen. Hier word een mens blij van.
  Ik doe zeker mee

  |
 3. Laura klijsen

  Heel mooi dit servies!! Zou heel mooi hier staan.
  Vrolijk op tafel.

  |
 4. Marleen

  Klopt het dat ik de winnaar nog niet langs heb zien komen?

  |
  1. De winnaar is inmiddels gekozen, maar inderdaad niet online bekend gemaakt. Ik heb contact met haar opgenomen via Instagram.

   |

Comments are closed.