Woonbeurs 2013 Ariadne at Home huis

woonbeurs-2013-ariadne-at-home
Afgelopen dinsdag bezocht ik de woonbeurs met mijn moeder, vorig jaar waren we er voor het eerst en we besloten toen elk jaar te gaan. De hele beurs is geweldig, maar het meest benieuwd ben ik naar de huizen van de woonbladen. De komende dagen laat ik je elke dag een sfeerimpressie van één van de huizen van de bladen zien. Vandaag onze gezamenlijke favoriet: het huis van Ariadne at Home. Een licht huis, met pastel groen en houten accenten. En als decoratie veel veren en droogbloemen.

Woonkamer

ariadne-woonkamerariadne-woonkamer2ariadne-woonkamer3ariadne-woonkamer5ariadne-woonkamer4ariadne-schouwariadne-schouw2

Badkamer

ariadne-badkamerariadne-badkamer1ariadne-badkamer2ariadne-badkamer3

Slaapkamer

ariadne-slaapkamer2ariadne-slaapkamer

Werkplek

ariadne-werkplekariadne-werkplek2

Keuken

ariadne-keukenariadne-keuken1ariadne-keuken2ariadne-keuken3ariadne-keuken5ariadne-keuken4ariadne-keuken7

Details

Ariadne-at-home-detailsariadne-detail6ariadne-detail8

Tuin

Ariadne-at-home-tuinHet Ariadne huis ademende, net als alle andere bladen helemaal de stijl van het blad. Landelijk, brocante en licht romantisch. Erg mooi vond ik al het onbewerkte hout en het vele wit in combinatie met groentinten. Leuke decoratie ideeën waren de collages van veren, die met tape op de muur geplakt waren en de vele droogbloemen die her en der door het huis verspreid waren. Wil je het huis van Ariadne at Home en de andere bladen zelf bewonderen? De woonbeurs is te bezoeken t/m 6 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

 1. Petra

  Oh mooi! Ik dacht dat ik alles gezien had, maar dit huis heb ik dus toch gemist. Fijn dat ik hem via jouw foto’s nu wel kan bekijken. Ziet er mooi uit.

 2. Hé, ik zie een kraanvogelmobiel! Laat ik die nou een aantal weken geleden zelf hebben gemaakt. Wel in kleur, maar het idee is hetzelfde. Goh, ben ik ook eens een keer hip bezig. :P
  Verder zitten er ook zeker mooie elementen tussen.

 3. Ariadne is niet helemaal mijn stijl. Het is mij iets te lieflijk. Die houten accenten vind ik wel erg mooi.

  Ik verheug me op de rest van je Woonbeurs-posts.

 4. Liliane

  Fijn dat je hier een overzicht van geplaatst hebt! Ik heb alleen foto’s van de buitenkant, binnen was het te druk :P