Woonbeurs 2013 MTC en EH&I

woonbeurs-2013-MTC-eh&i
Vandaag een gecombineerde sfeerimpressie van het huis van More Than Classic en Eigen Huis & Interieur op de woonbeurs 2013. MTC en EH&I deelden een wat kleiner huis dan de overige bladen, maar was daarom zeker niet minder leuk om te bezoeken. Met uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern. Ik moet toegeven dat deze huizen niet helemaal mijn stijl waren, maar er zaten zeker dingen met een hoog ‘hebben’ gehalte bij.

More than Classic

MTC-bedMTC-kastMTC-woonkamerMTC-woonkamer2MTC-stoelMTC-eettafelMTC-eetkamerMTC-schilderijMTC-keukenMTC-glas-schilderij

Eigen Huis & Interieur

eh&i-woonkamereh&i-kasteh&i-detaileh&i-cactusseneh&i-werkplekeh&i-tafeleh&i-tafel-kasteh&i-vakkenkasteh&i-badkamereh&i-bedmtc-bed-detaileh&i-kastruimteErg leuk in het More than Classic huis vond ik de stolpen bovenop de kast, de bijzondere rotan stoel en de lampen boven de roze (!) eettafel. Ook de glazen schilderijen waren mooi om te zien, de kleuren leken hierdoor veel intenser en sprongen er echt uit. Eigen Huis & Interieur liet een kleurrijke muur zien, heel veel cactussen en ook de vakkenkast vond ik leuk om te zien. Overal op de beurs zag ik trouwens veel vakkenkasten en cactussen. Vandaag is de laatste dag waarop je de woonbeurs kunt bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

  1. Oh my! Wat mooi allemaal, vooral het bed van MTC! Helaas kon ik er niet naartoe, omdat we ons eigen huis aan het ‘verbouwen’ zijn, maar als ik dat zo zie, vind ik dat wel érg jammer…

  2. Dit waren ook mooie huizen, maar net wat je zegt: ook niet zo mijn stijl. Ik vond ze eerlijk gezegd wat benauwend aanvoelen. Wel mooie foto’s van gemaakt!

    1. Dat komt denk ik ook omdat ze een veel kleinere ruimte hadden dan de overige huizen, maar het is gewoon niet zo mijn smaak. Die tijdschriften lees ik ook niet, maar 101, VT en ariadne wel.

  3. Geef mij alsjeblieft die stoel op de vijfde foto! ;) En de stolpen! Ik zie ze al op een rijtje staan met mijn konijnenprullaria eronder, hihi.