De leukste woonwinkel hotspots in Zwolle

Als ik wat uitgebreider wil shoppen, maar wel bij mij in de buurt dan ga ik graag naar Zwolle. Natuurlijk zijn woonwinkels bij mij favoriet en laat Zwolle daar nu best wel wat toppertjes van hebben. Ik laat de drie leukste woonwinkel hotspots in Zwolle zien: Pistache, Loft en Soortvanwinkel zijn je aandacht meer dan waard.

Pistache Mixstore

pistache-zwollepistache-2 pistache-5 pistache-1 pistache4 pistache-8 pistache-6 pistache3 pistache-7Pistache Mixstore biedt zoals de naam al doet vermoeden een mix van producten en belevenissen. Hier vind je bekende en opkomende merken, van duurzame kleding tot prachtige interieur items. Je kunt er koffie drinken of lunchen, je verlekkeren in een snoepwinkel en ik spotte zelfs een kapperszaak. Het is dan ook een flinke pand van ruim 940m2. Designers en merken kunnen hier een plek huren, waardoor je er een grote verscheidenheid in hebbedingen vindt. Adres: Eiland 9, 8011 XR Zwolle.

LOFT

loft-zwolle loft-5 loft-3 loft-1 loft-6 loft-2 loft-8 loft-7 loft-4LOFT verkoopt veel bekende interieurmerken en is gevestigd in een prachtig pand. Sinds kort kun je ook de nok van het pand bezoeken en dat is één en al eyecandy, alleen al hiervoor moet je even binnenlopen. De sfeer van het pand past perfect bij het hippe aanbod. Naast interieuraccessoires vind je bij LOFT ook meubels en kleding. Adres: Koningsplein 11, 8011 TD Zwolle.

Soortvanwinkel

soort-van-winkel-zwolle soort-van-winkel-2 soort-van-winkel-5 soort-van-winkel-8 soort-van-winkel-3 soort-van-winkel-6 soort-van-winkel-1 soort-van-winkel-7 soort-van-winkel-4Soortvanwinkel is nog zo’n lekker ruim pand vol met inspirerend werk. Hier vind je allerlei kunst, kaarten, posters en vintage schatten. Deze conceptstore heeft regelmatig een ander adres binnen Zwolle om leegstand tegen te gaan. Je vindt hier werk van kunstenaars, ontwerpers en vintage verzamelaars uit heel Nederland. Ben je gek op unieke en handgemaakte items, dan is dit je winkel. Bij Soortvanwinkel hangen altijd slingers en je kunt er zelfs confetti scheppen, een feestje om te bezoeken. Adres: Gasthuisplein 12, 8011 SC Zwolle.

Wil je geen enkele blogpost missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van Eenig Woonnieuws of volg me op instagram.
↑ Vond je deze post leuk? Je maakt mijn dag door hierboven te klikken ↑

7 reacties

 1. Ik was gisteren toevallig in Zwolle, helaas niet gewinkeld. Maar na dit artikel weet ik wel zeker dat ik nog eens terug MOET naar Zwolle! Wat een leuke winkels!

  |
  1. Jaaaa dat MOET! Ik vind het een hele fijne shopstad.

   |
 2. Wow! Dat ziet er inderdaad erg leuk uit. Ook groot volgens mij.

  |
  1. Deze winkels zijn allemaal enorm, je kunt je er wel even vermaken :D

   |
 3. Wat een gezellige winkels!

  |
 4. Anne

  Wat leuk! Ik woon in Zwolle en dit zijn ook precies twee van mijn favoriete winkels;)

  |
 5. Als je toch in Zwolle bent en je houdt van woonwinkels, kom dan ook eens langs bij Taronja! (www.taronja.nl, eind van de Diezerstraat om de hoek bij de ijssalon, tegenover pannenkoekenschip). Origineel, kunstzinnig en gezellig.

  |

Comments are closed.