Woonwinkelen: Het Kabinet in Bunnik


Vorig weekend bezocht ik voor het eerst Het Kabinet, een woonwinkel waar ik al tijden heen wilde. Tijdens mijn bezoek nam ik foto’s om je te laten zien wat je kunt verwachten tijdens een bezoek aan Het Kabinet. Een woonwarenhuis waar bijna alle woonstijlen voorbij komen.

Het Kabinet in Bunnik

Het Kabinet is een woonwarenhuis in de buurt van Utrecht. Bij Het Kabinet vind je grote meubels tot kleine woonaccessoires en je kunt er een interieuradvies vragen. Er zijn verschillende stijlkamers ingericht, heerlijk om doorheen te lopen: van licht en modern tot donker en industrieel. Bijna alle woonstijlen komen voorbij. Voor liefhebbers van een landelijk, klassiek interieur is er zelfs een apart gebouw dat tegenover Het Kabinet ligt. Ook hier ben ik even doorheen gelopen, maar het is niet mijn ding. Alle foto’s heb ik dan ook gemaakt in het hoofdgebouw. Je vindt hier bekende merken zoals VTwonen en New Routz maar ook unieke stukken uit India en andere landen. De meubels zijn prachtig maar ook prijzig. Zelf vind ik dat niet erg omdat ik er vooral kom om inspiratie en stylingideeën op te doen en me te vergapen aan alle pracht en praal. Bij de afdelingen met woonaccessoires vind je gelukkig altijd wel iets dat binnen je budget past. Het gebouw is zeker niet klein, maar door beelden in tv-programma’s had ik het me nog groter voorgesteld. Gelukkig vind je in de buurt ook andere toffe woonwinkels zoals Loods5, een combinatie van een bezoek aan beide is zeker een aanrader!
Meer woonwinkelen? Klik dan hier.

Adres: Rumpsterweg 1-5, 3981 AK Bunnik.

Dit is geen gesponsorde blogpost, dit was de eerste keer dat ik Het Kabinet bezocht en daar keek ik al tijden naar uit, vandaar dat ik het leuk vind om je mee te nemen!

Save

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Ziet er tof uit zeg! Ik ben er best vaak langs gereden, maar ben er nog nooit binnen geweest. Toch maar eens doen dus. :)